Muista käyttää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaetusi!

Tiesithän, että StepUp Schoolin vastaanotoissa voit maksaa omat tuntisi myös useimmilla liikuntaetuvaihtoehdoilla. Osa eduista vanhenee vuodenvaihteessa. Muistathan siis käyttää liikuntaetusi ennen niiden vanhenemista!

Joulutauon aikana Helsingin tai Espoon toimistoilla voit asioida vielä joulun ja uudenvuoden välipäivinä ke 27.12.– pe 29.12. varaamalla käyntiajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi.  Toimistohenkilökuntamme on osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa. Pääosin palvelemme klo 10.00 – 14.00 välisenä aikana.

StepUp School Espoon vastaanotto on avoinna joulukuussa vielä Pekan joulun tiiviskurssien yhteydessä:

to 28.12. –pe 29.12. klo 17.00–17.40

Tanssikoulun vastaanotossa maksuvälineenä käyvät seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred mobiili, Edenred-liikuntakortti ja Edenred Virikesetelit, SmartumPay ja Smartum-setelit sekä Tykysetelit.

Huomioithan, että verkkokaupassamme et voi maksaa työsuhde-eduilla. Etämaksaminen Smartum Payllä, Edenred mobiililla tai ePassilla on mahdollista vain, kun maksusta on sovittu etukäteen toimiston kanssa ja kun maksat koko summan samalla maksutavalla.

Muistathan, että liikuntaeduilla voit maksaa vain omia tuntejasi!