HipHop Freestyle

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Helsinki
  • Vaativuustaso: Keskitaso
  • Opettajat: Katri Miettinen

HipHop Freestyle tunti on viikottain treenaava suljettu ryhmä, joka on suunnattu jo pidempään katutansseja tanssineille tanssijoille. Tunnin tavoite on kehittää sekä freestyle- että battletaitoja, erityisesti hip hop -tanssissa. Tuntien lisäksi tavoitteena on osallistua moniin katutanssitapahtumiin, missä pääsee kokemaan hip hop kulttuuria tanssituntien ulkopuolella ja hiomaan freestyle- ja battletaitojaan.

Suljetussa ryhmässä ryhmän tanssijat nähdään yksilöinä ja heidän on mahdollista saada yksilöllistä palautetta. Tämän lisäksi panostetaan yhteiseen ryhmähenkeen, että tanssijat voivat yhdessä oppia ja kehittyä hyvässä ja toisiaan kannustavassa ilmapiirissä.

HipHop Freeestyle -tunneille voi osallistua vain erillisellä kausimaksulla, jonka hinta on 290 €. Tunnille voi osallistua myös koko kauden Anytime-lipulla mutta sille tulee ilmoittautua erikseen. Koulutusohjelmien sekä Trainees-ryhmien oppilaat saavat tunnin maksusta ryhmiensä mukaisen alennuksen kuten muistakin tunneista.

Lisätiedot: katri.miettinen@stepup.fi

Ilmoittautumiset: school@stepup.fi

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Lajin opettajat