Chaos ja Fuse

Chaos ja Fuse -ryhmät on tarkoitettu 16+ ikäisisille, katutansseista, commercialista ja kisaamisesta ja/tai esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmät toimivat luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille, valmistaen oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Ryhmien yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä niin tanssijana kuin esiintyjänä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen treenaamisen turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaiden kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykenevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikulttuuri ovat tärkeä osa ryhmien sisältöä.

Chaos osallistuu kevään 2025 Street SM-kisojen katutanssi muodostelmat A1-sarjaan. Koreografiasta vastaavat ryhmän tutut valmentajat, Melisa Cetin ja Nora Mahmoud. Koroeografien yhteisen treenikerran lisäksi oppilailla on oma, Noran vetämä viikottainen treenitunti, jolla tehdään projekteja, harjoitellaan ilmaisua, freestyleä ja tanssitekniikkaa.

Kauden 2024 – 2025 uutuutena starttaava Fuse keskittyy commercialin ohella eri tanssilajien monipuoliseen treenaamiseen ja esiintymistaitojen kehittämiseen. Ryhmän vakituisen viikkotunnin opettajana toimii Nora Mahmoud, minkä lisäksi ryhmä treenaa joka toinen viikko vierailevien opettajien johdolla. Tanssitaitojen ohella tavoitteena on kehittää tanssijan ammatissa vaadittavia taitoja ja tietoutta.

Kummankin ryhmän oppilaat voivat valita osallistuvatko he ainoastaan ryhmän omille tunneille vai treenaavatko he monipuolisemmin Anytime-kortilla, jonka he saavat noin 66 %:n alennuksella (arvo noin 3.000 €). Vaihtoehtoisesti oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista.

Chaos-ryhmän alustava viikko-ohjelma (opetusta  noin 3,25 h viikossa)

Keskiviikko klo 20.15 – 21.55  Helsinki  Melisa ja Nora
Torstai klo 20.15 – 21.40  Helsinki  Nora
Lisäksi Anytime-lippu kaikille tanssikoulun avoimille tunneille.

Fuse-ryhmän alustava viikko-ohjelma (opetusta  noin 3 h viikossa)

Tiistai klo 20.15 – 21.40  Espoo  Nora
Lauantai klo 16.00 – 18.55  Helsinki  Vaihtuva opettaja (parittomat viikonloput)
Lisäksi Anytime-lippu kaikille tanssikoulun avoimille tunneille.

Ryhmien hinnat kaudella 2024–2025

Lukuvuoden hinta on 2.780 €, maksu viidessä erässä. Paikan vahvistuksen yhteydessä maksetaan 347,50 €, syyskaudella 347,50 € + 695 € ja kevätkaudella 2 x 695 €.

Ryhmiin on mahdollista osallistua myös ilman Anytime-lippua, jolloin koko vuoden hinta on 1.860 €.

Ryhmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen kaikista avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa 9.8.2024 – 30.4.2025.

Oppilaat sitoutuvat ryhmiin koko lukuvuoden 2024 – 2025 ajaksi. Chaos osallistuu kevään 2025 SM-kisoihin ja Fuse oppilaiden niin halutessa johonkin tanssitapahtumaan tai -katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan oppilaille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promoissa sekä muissa tapahtumissa.

Ryhmien hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut viikottaiset tanssitunnit sekä starttipäivät 6.–7.8. (tarkempi aikataulu vahvistuu myöhemmin). Lisäksi hintaan sisältyy ryhmän oma edustusasu sekä Chaoksen kohdalla myös kisa-asu.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Chaos- ja Fuse-ryhmien koetanssit

Ryhmien koetanssit pidetään Helsingin toimipisteessä seuraavasti:

Fuse ti 28.5.2023 klo 17.30 alkaen
Chaos ti 28.5.2023 klo 19.30 alkaen

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita sekä free style osioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät saatetaan jakaa useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.

Vastaanotto aukeaa klo 17.00.

Ennakkoilmoittautuminen Chaos- ja Fuse-ryhmien koetanssiin on päättynyt. Voit kuitenkin saapua paikalle vaikka et olisi ilmoittautunut ennakkoon.