Skene goes HYPE 2025!

Keväällä 2025 tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä kun Helsingin Svenska Teaternin kaikkien aikojen hitti HYPE päätti 216 esityksen putkensa. On siis korkea aika herättää Fenix-lintun tuhkistaan ja antaa sen lentää taas!

Skene musiikkiteatterikoululla on suuri kunnia olla ensimmäinen teatteri, joka tuo HYPEn taas näyttämölle alkuperäisversion jälkeen. Toteutamme produktion kaksikielisenä eli suomeksi ja ruotsiksi.

HYPE-musikaali sai aikaan ennennäkemättömän ilmiön 1990-luvulla, jollaista ei ole koettu sen jälkeenkään ››

HYPE on täysimittainen musikaali, joka sijoittuu legendaariselle 1990-luvulle ja sen musiikki on ulottuu ”perinteisistä” Broadway-tunnelmista tekno- ja hip hop -biitteihin taattuun ysäri-tyyliin.

Auditionit eli koe-esiintymiset Skenen 2024-25 kaudelle järjestetään 30.5.2024 StepUpin Helsingin toimipisteessä. Tutustu hakuohjeeseen ››

Suurin osa rooleista on lukioikäisiä koululaisia, mutta mukana on myös muutamia (3) ”oikeasti aikuisia” ja keskeisiä rooleja. Nuorisorooleja on 16 kappaletta ja lisäksi mukana myös yksi lapsirooli.

Kuten Skenessä on tapana, pyrimme löytämään suurimpaan osaan rooleista tuplamiehityksen, jotta opiskeluvuosi on kaikille mahdollisimman antoisa, mutta myös jotta voimme turvata esitykset mahdollisten sairastapausten varalta.

Ohjauksesta ja osittain koreografioista vastaa Marco Bjurström, joka oli myös alkuperäisen HYPEn koreografi ja yksi käsikirjoittajista.
Kapellimestarina on Tuomas Kesälä ja laulunopettajana Pauliina Kiuru.
Muina koreografeina vierailee useampi huippuammattilainen.

HYPE FOREVER!