Bloom

Bloom on tarkoitettu 16+ ikäisille, PA-lajeista, kisaamisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssijoille. Ryhmä toimii luontevana jatkeena alle 16-vuotiaiden koulutusohjelmille, valmistaen oppilaita itsenäisempään ja monipuolisempaan treenaamisen, jota alasta kiinnostuneilta tanssijoilta vaaditaan.

Ryhmän yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä niin tanssijana kuin esiintyjänä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen treenaamisen turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaiden kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykenevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa ryhmän sisältöä.

Bloom osallistuu kevään 2025 Performing Arts SM-kisojen muodostelmat A1-sarjaan. Koreografiasta vastaavat ryhmän tutut valmentajat, Mindy ja Rosa Lindblom. Koreografien yhteisen treenikerran lisäksi ryhmä treenaa joka toinen viikko vaihtuvien/vierailevien opettajien johdolla keskittyen eri lajien monipuoliseen treenaamiseen ja esiintymistaitojen kehittämiseen.

Ryhmän oppilaat voivat valita osallistuvatko he ainoastaan ryhmän omille tunneille vai treenaavatko he monipuolisemmin Anytime-kortilla (arvo noin 3.000 €), jonka he saavat noin 66 %:n alennuksella. Vaihtoehtoisesti oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista.

Bloom-ryhmän alustava viikko-ohjelma (opetusta  noin 3,5 h viikossa) ja hinta kaudella 2024–2025

Ryhmään voivat hakea vuonna 2008 tai sitä ennen syntyneet tanssijat.

Lauantai klo 13.00 – 15.55 Helsinki Vaihtuva opettaja (parittomat viikonloput)
Sunnuntai klo 19.00 – 20.55 Espoo Mindy ja Rosa
Lisäksi Anytime-lippu kaikille tanssikoulun avoimille tunneille.

Lukuvuoden hinta on 3.280 €, maksu viidessä erässä. Paikan vahvistuksen yhteydessä maksetaan 410 €, syyskaudella 410 € + 820 € ja kevätkaudella 2 x 820 €.

Ryhmään on mahdollista osallistua myös ilman Anytime-lippua, jolloin koko vuoden hinta on 2.280 €.

Ryhmän oppilaat saavat 50 %:n alennuksen kaikista avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa 9.8.2024 – 30.4.2025.

Oppilaat sitoutuvat ryhmään koko lukuvuoden 2024 – 2025 ajaksi. Bloom osallistuu kevään 2025 SM-kisoihin sekä oppilaiden niin halutessa johonkin toiseen tanssitapahtumaan tai -katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan oppilaille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promoissa sekä muissa tapahtumissa.

Ryhmän hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut viikottaiset tanssitunnit sekä starttipäivät 10.–11.8. (tarkempi aikataulu vahvistuu myöhemmin). Lisäksi hintaan sisältyy ryhmän oma edustusasu sekä kisa-asu.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Bloom-ryhmän koetanssi

Ryhmän koetanssi pidetään Espoon toimipisteessä seuraavasti:

to 9.5.2024 klo 17.30 alkaen

Koetanssi sisältää lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät saatetaan jakaa useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.

Vastaanotto aukeaa klo 17.00.

Ennakkoilmoittautuminen Bloom’in koetanssiin on päättynyt. Voit kuitenkin saapua paikalle vaikka et olisi ilmoittautunut ennakkoon.